VRAČILO BLAGA

Če Vam naročeni izdelek ne ustreza, ga lahko brez vsakršne obveznosti, v roku 14 dni vrnete. Po preteku tega časa to ni več mogoče. V primeru odstopa od pogodbe (vračilo izdelka), bremenijo stroški vračila blaga kupca. Izdelek bomo zamenjali ali ga enostavno vzeli nazaj. 

Poštnina za večje izdelke nad 200 kg znaša 78 €; nad 300 kg pa 100 €.

Vračilo tehničnih izdelkov je možno samo v originalni, nepoškodovani in nepopisani embalaži z vsemi notranjimi elementi, ki ščitijo izdelek pred poškodbami med transportom! Tehnični izdelki so lahko samo preizkušeni, nikakor pa ne tudi uporabljeni. Po preizkusu izdelka se njegova vrednost in uporabnost ne sme zmanjšati. V kolikor izrazite željo po vračilu kupnine, vam jo vrnemo izključno preko osebnega bančnega računa (tega nam morate v postopku vračila sporočiti).

 

Reklamacije izdelkov poškodovanih med dostavo,upoštevamo le v roku 6 dni po prevzemu pošiljke. Kasnejših reklamacij žal ne bomo mogli upoštevati. V primeru, da že ob prevzemu na pošiljki opazite znake poškodb, Vas prosimo, da pošiljko zavrnete, od poštnega uslužbenca pa zahtevate sestavo zapisnika o poškodovani pošiljki. Le tako Vam bomo lahko kar najhitreje poslali nov izdelek in upoštevali reklamacijo.

 

PREKLIC NAROČILA

 

Naročilo lahko kupec enostavno prekliče. Obvestilo o preklicu naročila je možno izključno preko elektronske pošte na info@megafitness.eu. V elektronskem sporočilu je obvezno potrebno navesti naslednje podatke:

1.   V naslovu sporočila: Preklic naročila

2.   V vsebini sporočila: a) ime in priimek kupca b) številka naročila

Ste trgovec in želite prejeti predračun?

Odkrijte ugodne cene, rezervirane za vas
Made in Web Industry
Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja optimalnih spletnih storitev, pošiljanja oglaševana in storitev vezanih na vaše želje. Če želite izvedeti več glede piškotkov ali kako jih odjaviti, kliknite na nastavitve piškotkov . V kolikor po prikazu obvestila ne boste izbrali želene nastavitve piškotkov in boste zgolj nadaljevali z ogledom strani, bomo smatrali, da se z uporabo piškotkov strinjate.